-Den här kommer du definitivtgilla. Igår kväll fickvitillenny favvo bland våra asiatiska rätter. för det här med asiatisk mat är nog en av minafavoriter
Gjorde ennyladdning våfflor tillfrysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter minaantingen med lite bär och grädde eller som toast
Då så, då är måndagen åter på plats och idag har vifaktiskt ett fiskrecept att bjuda er på, allt för att ni ska hinna planera inmiddagentillsi morgon när det är "fiskätardag"
Blev lite små ändringar från förra gången päronkompott. Slå upp på väl rengjord burk/burkar. Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affärenmenhittade jättegoda ekologiska päron på ica som hade riktigtfin smak
Så då var det dags för ett nytt år igen. Att sätta sig och fundera över vad som ska bli årets utmaning och sen ge sig hän tilldennautmaning är något jag tycker är riktigtroligt
Ny vecka och visst känns det iluften att vi är på väg mot hösten. Intemig emot, jag är verkligenenhöstmänniska, älskar denårstiden, mycket på grund av att min kropp mår som allra bäst då och det känns eftersom jag får så mycket mer energi då
Frostros-Anna hade bakat ett ursmart morotsbröd i långpanna. Har ni tänkt på hur mycket ett gott hembakat bröd till frukostmackan kan förgylla envanlig vardagsfrukost
Mosa bananen och rör ihop alla ingredienser på medelhög värme ien kastrull tills det bliren gröt. Sorry för dåligamobilbilder hela tiden, men trots att jag är hemma idag så orkade jag verkligeninte ta fram systemkameran och hålla på imorse
För någon vecka sedan köpte jag för första gångeni hela mittliv hem enkålrabbi. Häll över grädden. Jag tycker om att handla hem grönsaker jag aldrig testat för att vidgamina vyer igrönsaksdisken
Nu är det så att jag har stött på sötpotatisfalafel hos flera av minbloggkompisar (Annie, Charlotta, Ann-Louise, Pernilla) och kände att det var min tur att testa
Ikväll gjorde jag det grillade brödet och det är helt klart ennyfavorit på grillen. I veckan som gick var jag på tjejkväll tillsammans med ett gäng före detta kollegor, som med årenkommit att bli mycket goda vänner
Igår hade jag entårtdekorationsfika hemma hos mig med sju styckenPiccante-gillare. Jag fickäntligenenanledningtill att köpa mig ett nytt kakfat med tre våningar, så alla godsaker skulle få plats
När jag för någon dag sedan la ut enbild. Låt dem svalna på plåten. Kramisar. Jag kan berätta att första omgången jag bakade hann jag knappt få klara innan tre kakmonster (inte jag då) hade rensatkakburken så det enda som fanns kvar var några smulor på botten, så jag antar att ävenen jordnötskaka á la lchf kan vara god
sharethrough-placement"). wpa>div { margin-top. v=wpcom-no-pv". Jag har upptäckt enny jättegod favorit, att koka helt bovete och ha ien sallad istället för tex couscous eller bulgur
Precis som det låter så tillhörkålrabbin “kål-familjen” vilkaisig är väldigtnyttiga. Jag valde idag att göra en form av “pommes” av kålrabbinmen nästa gång tänker jag experimentera och göra enkålrabbi-gratäng, det tror jag kan bliriktigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.