Men till dessert blev det en lyxig, ny & mindre fettsnål dessert, allt för er mina bloggisar. Idag har vi haft en god vän som flyttat upp till Sundsvall på besök, faktiskt en av de gamla deltagarna i kockduellen
Gjorde enny laddning våfflor till frysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Då så, då är måndagen åter på plats och idag har vi faktiskt ett fiskrecept att bjuda er på, allt för att ni ska hinna planera in middagen tills i morgon när det är "fiskätardag"
Blev lite små ändringar från förra gången päronkompott. Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affärenmen hittade jättegoda ekologiska päron på ica som hade riktigt fin smak
Hyvla parmesan ovanpå och avsluta med nymalen svartpeppar och lite creme de balsamico. Det är ett vik-vila-bröd som då och då behöver få lite kärlek och omsorg, vilket resulterar i ett härligt luftigt bröd
Biffstroganof tycker jag är en jättegod maträtt som ofta blir bortglömd och det är synd eftersom det både är enkelt att göra och gott att äta =) Ofta gör vi den på ett klassiskt sätt menden här gången var det min kära man som gjorde den efter ett recept av Tommy Myllymäki och då var det lite vitt vin i som gav en trevlig syra till rätten
Ennypa salt. Jag gillar att utveckla mina recept och prova att byta ut lite för att förnya dem. Igårkväll kände jag för att lyxa till det med något riktigt gott för att fira att jag jobbat sista natten på mitt sommarjobb
Chicken&Steak krydda. Stek baconet och lägg över allt i en ugnsform. Vispa och koka ihop crème fraiche, grädde, sambal oelek, hönsbuljongtärningen, teriyaki, pad thai och cantadouosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.