Varför inte starta veckan meden smak av Medelhavet. Rör ihop alla ingredienserna. Måndag och ny vecka. Bryn dem sedan i en stekpanna på medel värme tills de är klara
Pitabröden fyllde vi sedan med marinerad fläskytterfilé, en morot -och majssallad (meden god vinägrette, så den får en ljuvlig smak), mixad sallad, salsa och en god grillsås
Lägg rullarna på en plåt och platta till lite med fingrarna. De serveras vanligtvis som efterrätt tillsammans med ett glas sött dessertvin som Vin Santo som skorporna doppas i
Vi åt den precis som den var, med lite sallad bara. Skiva purjolöken och hacka löken, stek i smör i en större panna utan att det tar färg, fräs öven på hackad skinka, kokt eller rökt
Husmor tävlar medfärdigmaten i min serie SLOW IS FAST. Då vi är lite känsliga för rå vitlök i familjen så rostar jag den först, det adderar fem minuter men det görs ju under pastakokandet
Jahapp så va det måndagigen då. Smula sönder digestivekexen och blanda ihop dem med smöret. Snart dags att jobba, men jag tänkte jag skulle hinna lägga upp receptet på daimcheeskake som jag gjorde i helgen
Be fiskmästaren tömma buken på fisken och sen är det bara att fylla denmed örter (jag använde dill och basilika), citronklyftor, lite purjolök, salt, peppar och olivolja (och en klick smör)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.