När det kommer till pastarätter är pasta carbonara en stor favorit här hemma, älskar det knapriga baconet och den lite skarpa parmesanosten och de milda äggen tillsammans
En klassisk Carbonara finns det väl många som säger sig ha originalreceptet på men här kommer enenkel variant som man kan fixa till i enenkel handvändning
En av de roligaste tiderna i mitt liv, innan det var dags att ge sig ut i det verkliga arbetslivet. Fattiga, nyexaminerade studenter som vi var, gällde det att hålla i slantarna, trots att vi tjänade till vårt uppehälle under resan
Det blev Pasta Carbonara, med en rejäl parmesanhög, till middag igår (och lunch idag, givetvis) och en flaska av den alkoholfria sommarfavoritenFentimans Ginger Beer, som finns att köpa på bl a Systembolaget
Igår var det klassikern pastacarbonara på ett annat sätt, men inte så annorlunda. Ingredienser. Hetta upp en stekpanna på medelhög värme och stek bacon, champinjonerna och vitlöken tillsammans tills baconet blir knaperstekt
Testade att göra en kyckling carbonara idag. Testa den. Koka spagettin enligt anvisning på paket. Strimla kycklingen i mindre bitar och smörstekt dom så att dom får fin färg
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.