Igår så lagade jag baconlindad kycklingfilé och till den hade vi ugnsrostade rotfrukter. Skär kycklingfiléerna på längden och krydda dem runt om med salt, peppar och grillkrydda
Häromdan lagade jag upp lite olika rätter på jobbet, bland annat denna mac n cheese. En galet god rätt som jag oftast gör i ugnsform som en gratäng tillsammans med knaperstekt bacon
Vår middag blev kycklingschnitzel med potatiskroketter och bearnaisesås. Salta och peppra kycklingen på båda sidor, vänd i mjölet och så vidare till äggen och tillsist i ströbrödet
Skär kycklingen i strimlor. Toppa med carbonara, parmesan och nymalen svartpeppar. Du behöver4 personer500 g kycklingfilé1 paket bacon1/2 liten purjolök1 dl vitt vin2 msk konc kycklingfond2 dl creme fraiche1 dl riven parmesanost + lika mycket till servering1/2 dl hackad persiljaOlivoljaSalt & peppar4 portioner pasta fettuccineGör såhärKoka pastan enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt kycklingen och stek 5 minuter. 500 g kycklingfilé
Stek kycklingen i baconfettet tills den har fått fin färg runt om. Blanda parmesanost och grädde och häll i en traktörpanna tillsammans med kyckling, bacon och lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.