Arepas venezolanas. Venezuelanska majsbröd. Dessa fantastiska små brödplättar gjorda på majsmjöl är vanligt förekommande i olika delar av Sydamerika, främst Colombia, Venezuela och Costa Rica
Related PostsKyckling pajGuldkant på Vardagen- ÄppelmuffinsKärleksmums med lakrits till FarEn perfekt enkel lunch – Proteinsmoothie med Mango och AnanasTacopaj en härlig fredagKey Lime Pie Smoothie
Avsluta med en kvist citronmeliss. 1Skär ett snitt i vaniljstången och skrapa ur. 1Lägg fröna och den urskrapade stången i en kastrull tillsammans med grädde och socker. 1Luft upp gelatinet ur vattnet och lägg i gräddblandningen. 1Sila bort vaniljstången. 1Låt stelna i kylen i 2-3 timmar
Snickerskaka helt enkelt. En gudomlig chokladkaka med dulce de leche och jordnötter. En film som definitivt inspirerar till bakning och får munnen att vattnas efter sötsaker
Blanda väl och bred sedan ut smeten i enlångpanna med bakplåtspapper. Rör smöret till krämen mjukt. Rör kraftigt till en luftig smet som breds på den avsvalnade kakan
För ett bra tag sen fick jag hem lite Gelesocker Multi att testa men ännu inte gjort. Idag testade jag göra pannacotta på sockret och det var huuur lätt som helst att slippa krångla med gelatinblad
Jag har haft en burk kondenserad mjölk liggandes sedan i julas, då jag skulle haft den till ett par kolor jag hittade i ett nummer av Donna Hay, men så blev de aldrig gjorda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.