00 hade
vi äntligen kommit oss iväg! Jag och Jimmy tog alltså egen bil och resten for med husbil.
00 hade
vi kommit så långt som till Närpes, tomatin!
00 stannade
vi i Björneborg för att äta och handla lite.
00 efter
en ganska lång paus åkte vi vidare och hade ca
45 min
att köra innan vi var framme
00 hade
vi äntligen kommit fram till Alastaro, det ligger ungefär mellan Tammerfors och Åbo.
00 en
timme senare hade vi fått lite mer i ordning på vår plats i depån, mycket som ska fixas haha..
00 hjälptes
alla åt att skruva det sista, det är väääldigt mycket smått som alltid krånglar tyvärr så man ska nog ha nerverna i skick i denna sport. Såklart är det ju endast för säkerhetens skull eftersom dom kör mellan 200-300km
00 hade
vi fått besiktat bilen vilket var skönt att veta att allt var i skick, det är alltså första gången vi kör! Pappa har byggt bilen helt själv i hur många år som helst så det var verkligen roligt att få den besiktad! Då var det vara licensen kvar som man måste ha för att få "kortet" så pappa hoppade i utrustningen, som också är väldigt avancerad men det är ju såklart bara för säkerheten så det känns bra.
00 efter
ett tag rullade vi iväg till line
00 när
vi kört klart gick vi bara runt i depån en sväng, så fint när det var mörkt!
00 efter
lite smörgås gick vi och kollade på tävlingarna när dom körde i någon timme! Här ser ni hela depåområdet.
Ett bröd iennyinförskaffad form från IKEA, och en burk med tomatchutney - fickblitack-för-att-vi-fick-komma-presenttill det fina värdparet som bjöd oss på enkalasmiddag utan dess like
Oliv- och tomatpaj. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Rulla ihopröstin från enakortsidan så att det blir som en rulltårta (se bild nedan). Här kommer det utlovade receptet på denfantastiskaröstirulltårta som vi serverade tilllinsbiffarna som nifick recept på igår (se här)
dennaårstid är inteuppiggande med regnrusk och mörker. den. Hur har ni det i höstmörkret. Även om vi tänder ljus, dricker varmt och försöker mysa till det itillvaronlite
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag miglite på fryst Krögarpytt som vialltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.