Dekorera med färska hallon och nötter. Låt kallna, bryt i bitar lagom att dekorera med. Len chokladmousse möter friskheten hos färska bär och krispighet från de kanderade nötterna
Dekorera med färska hallon och nötter. Låt kallna, bryt i bitar lagom att dekorera med. Len chokladmousse möter friskheten hos färska bär och krispighet från de kanderade nötterna
Jag brukar be fiskhandlaren att skära bort skinnet åt mig och gärna skiva i skivor på en knapp cm för att underlätta för mig när jag ska sedan ska göra laxtartaren
Tärna den färska laxen ochavokadon. Blanda försiktigt så avokadon inte blir mos. Salt och peppar. Dela passionsfrukten på hälften och skrapa ut fröna i skålen
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.