Salt och peppar. Servera röran på grovt bröd och dekorera gärna med en klase vinbär. Salt och peppar. 4 dl skalade räkor. 4 msk crème fraiche. 1 vitlöksklyfta, pressad. 4 dl skalade räkor. 4 msk crème fraiche. 1 vitlöksklyfta, pressad
Salt och peppar. Servera röran på grovt bröd och dekorera gärna med en klase vinbär. Salt och peppar. 4 dl skalade räkor. 4 msk crème fraiche. 1 vitlöksklyfta, pressad. 4 dl skalade räkor. 4 msk crème fraiche. 1 vitlöksklyfta, pressad
Salt och peppar. Servera röran på grovt bröd och dekorera gärna med en klase vinbär. Salt och peppar. 4 dl skalade räkor. 4 msk crème fraiche. 1 vitlöksklyfta, pressad. 4 dl skalade räkor. 4 msk crème fraiche. 1 vitlöksklyfta, pressad
Salt och peppar. Servera röran på grovt bröd och dekorera gärna med en klase vinbär. Salt och peppar. 4 dl skalade räkor. 1 vitlöksklyfta, pressad. 1 äpple i små bitar - Granny Smith är perfekt. 4 dl skalade räkor. 1 vitlöksklyfta, pressad. 1 äpple i små bitar - Granny Smith är perfekt
Jag serverar den somförrätt på helgen eller på en rejäl sallad som huvudrätt. Av tvillingarna Mia och Monica lärde jag mig den här goda räkröran när vi jobbade tillsammans på Gripsholms Värdshus
fördigsom vill äta vete- socker och mjölkfritt. Det har frågats och det har undrats och ibland har det till och med bönats - om att jag ska sammanställa mina recept och inte bara ha dem här på bloggen
Gör ett kulprov för att se om knäcken är klar. Häll i mjölkfritt margarin och mandel. Blanda allt utom smör och mandel i en kastrull och koka massan under omrörning, ca 30 minuter
För fler enkla recept - Följ mig på facebook HÄR >>. Servera gärna nybakat bröd till - tex DETTA >>. Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senaste tiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här i receptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.