Gillar när det är sådär stora pastakuddar med mycket fyllning såman känner smaken. I lördags, när Johan var på Liseberg och åt julbord med grabbarna, så köpte jag lite gott som jag skulle smaska på
Då vi hadeett barnbarn hos oss i helgen som kom på att Raggmunk, Rårakor eller Rålåpor (kärt barn har många namn, det sista är blekingska) skulle vara gott till söndagens lunch
Trots att frysen är full med hönö- och rågsiktskakor, så ville jag testa ännu ett bikarbonatbröd. Sen så tycker jag att man borde kunna prenumerera på bakplåtspapper
Jag försöker åtminstone hålla nere mängden för varje rätt och mycket kan vi göra förrätter eller goda luncher/fruncher av under kommande juldagarna, så egentligen gör det inget att det blir lite över
Jag fick ett helt lass med äpplen från en kollega. En klassisk fyriskaka eller äppelsockerkaka. Tillsätt ett ägg i taget och därefter mjöl, bakpulvret och mjölk
Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukter och bär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.