Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Boken ger ingen bantingsmetod som lovar en ”quick-fix” utan kosten passar för alla som vill hitta fysisk balans och hälsa med hjälp av kosten och övervikt är ofta bara ett av många andra tecken på obalans
När du dekorerat och spritsat färdigt lägger du locket på. Strö chokladkolaströssel på grädden och avsluta med att lägga andra halvan på bakelsen som ”tak”
När du anser dig klar, eller har lessnat, så tar du fram durkslaget och silar av buljongen. Man kan använda allt på en kyckling, precis sompå grisen (från tryne till knorr som det heter) och alla andra ätbara odjur
Förutom tunnbrödssnittarna som vi startade med och smördegsflanet som jag gjorde till kräftbuffén så bjöd mamma på sin underbart goda västerbottenpaj med kantareller, svågern bjöd på minirårakor som stektes à la minute med tillbehörsom löjrom, knaprig bacon, gräddfil och finhackad rödlök
Jag gjorde den helt mjölkfri - bara att byta ut ingredienserna mot mjölkfria alternativ. Jag serverade en klick vispgrädde till, men det är inte nödvändigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.