Jag vet inte hur ni känner…men jag tycker att så fort den lite kyliga, friska höftluften börjar dyka upp kommer också direkt suget efter mer rejäl och rustik höstmat
Receptet hittade jag på Electrolux Instagram. Vegetariska burgare med morot och linser. Vi är fler och fler som upptäcker hur fräscht, nyttigt och gott det är med vegetarisk mat
Glöm äggkokare och kastruller. Att koka ägg kan man faktiskt göra i ugnen, med hjälp av ånga. Med ångtillagning får man dessutom till en jämn temperatur rakt igenom, vilket leder till härlig krämighet och perfekta ägg
Grundreceptet till den här ljuvligheten kommer från Electrolux, ett recept som jag provat i samband med att jag testat deras mixer, mer om det sen, men jag har modifierat det till svenska mått och ändrat om lite i receptet för att passa mina smaklökar bättre
Här kommer min andra rätt som tillagats med blender från Electrolux Masterpice Collection. Det blev en soppa på Ramslök som nog är den godaste soppa som jag någonsin gjort, den skulle passa på vilken finkrog som helst, den toppades med knaperstekt Karl Johansvamp
Jag har turen att äga en gammal Electrolux från 50-talet (har en servicelapp från 1963 i botten). Det är viktigt att ha en våg och en degblandare för att lyckas bra med receptet
Idag använde jag min nya Electrolux Ultramix Pro. Jag tänkte tipsa om en smarrig potatisgratäng. Jag älskar gratänger, det är smidigt och oftast får jag till hela måltiden i en enda gratäng
Stycka torsken i 4 st fina bitar, salta den runt om. Sätt termometern i mitten av en bit. Tillaga på full ånga i 70°C tills de har en innertemperatur av 40°C
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.