Som nummer två den här frukostveckan delar jag med mig påensmoothiepå kvarg, frysta bär, några droppar ekologisk honung och en äggröra med solrosskott på ett gott och grovt bröd
Smoothien mixas med mixerstav i en tillbringare. Häll i yoghurt, dela en och en halv banan i mindre bitar och tillsätt ananasringar från två konserver + spadet från en av konservburkarna
Passa på att använd er av höstskörden och gör då gärna palsternacksstompen. Dela rotfrukterna några gånger, bitarna kan vara ganska stora så att de lätt kan plockas upp ur grytan senare
Okej, det här är kanske det minst märkvärdiga som jag gett er men det är något av det godaste. Har nog nämnt min kärlek till soppa typ hundra gånger innan, men jag fortsätter lite till
Ibland gör jag en lite nyttigare variant – ibland går jag loss med vispgrädden. Allt beror på vilket humör jag är på och vad som finns i kyl och skafferi
Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.