Easter is here and that means. Easter … Continue reading → . 10% Eastereggs, 30% Easter cooking, 25% candy, 30%, the start of many days off in the next few months, and 5% Jesus
Over in my kitchen, I made the eggs to go along with the nest, for a perfect raw easter treat. I have something cute and exiting to show you right in time for easter
instagram 100kitchenstories. Jag kan inte tro det själv men nästa helg så är det faktiskt påsk. Tiden har gått så otroligt snabbt och jag jublar över att våren snart är här
Ella ville baka häromdan, det fick bli dessa blondies. Supergoda. Även enkla att göra. Snart är det midsommar och det har verkligen inte varit något strålande väder och ser inte ut att bli det heller
Lite ljus kanske, men väldigt krämig och god. 2 ägg2 dl socker1 msk vaniljsocker2 1/2 dl mjöl100 gr smör100 gr vit choklad2 dl björnbärVispa ägg och socker, smält smör och den vita chokladen
Nu har jag gjort Egg McMuffins. Egg McMuffins. Inte ett dugg svårt och sååå, jag säger då bara sååå mycket godare än McDonalds egna som ibland kan vara lite ”gummi-aktig” om ni provat
Iallafall, dagens brunch blev klassikern eggs Benedict – utan bröd dock. Idag är vår sista semesterdag för den här omgången så ville ha något riktigt gott till brunch
Eggs Benedict 4 personer 4 english muffins lite spenat, gärna färsk, hackad och stekt 8 bitar skinka 8 ägg, pocherade Hollandaisesås gräslök för garnering (Spenat finns inte med i klassiska Eggs Benedict, utan i Eggs Florentine
Djälvulsägg - Deviled Eggs - åt jag första gången när jag bodde i New York, där de är vanligast förekommande på fester, som plock- och mingelmat, eller vid högtider såsom jul och påsk
Idag är det den klassiska Eggs Benedict fast med tillskott av fräsch grön spenat som du får. Egentligen ska det ju vara english muffins till äkta Eggs Benedict, men det kan vara svårt att få tag på här i Sverige
På nationaldagen slog jag till med en kaka som jag varit sugen på att prova baka ett tag nämligen Hallon Blondies som är en brownie men namnges Blondie när det är vit choklad man använder sig av som ingrediens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.