God kväll. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie. Är de söndag så är de tänker jag Ja älskar ju både den klassiska mörka choklad brownien men också den vita choklad brownien (även kallat blondies) och fick då härom dagen en idé om att slå ihop dessa två till en och samma brownie
Ställ ugnen på 175 grader. Rör ihop alla ingredienser till smeten samt den hackade dumlen, vispa inte. Häll upp i en bakplåtskläddform och ställ in i ugnen i cirka 15-17 minuter
Ja, jag vet. Det finns redan 1000 daimsnittar. Det betyder inte att det inte finns plats för en till. Jag dammade av mitt gamla recept på sega havrekakor och fick till den här sagolika kakan
Kladdkaka med mjuk chokladkola och kladdkakans dag. Idag är det kladdkakans dag, hurra för kladdkakan. Jag har gjort så många olika varianter men den här hör till en av mina favoriter
Provade baka denna galet goda kaka häromdagen. En söt, seg och knäckig kondisbit som bara är försvinnande god till kaffet, helst så kall som möjligt dessutom
En försvinnande god klassiker. Den lätta och nötaktigt söta marängen skapar en smaksynfoni tillsammans med fluffig osötad grädde och läckert syrliga vinbär, i två färger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.