Saffransmums. Nu blir det saffransmums. Eller saffransrutor om man hellre vill. Vi pratar alltså om kärleksmums med saffranssmak istället för choklad och vad kan vara bättre än det
Pepparkaksmums. Efter att ha bakat de helt magiska saffransmumsen häromdagen har jag inte kunnat låta bli att tänka på hur det skulle bli att göra dem som pepparkaksmums
Kolagömmor. Godkväll i stugorna. Hoppas ni alla haft en riktigt bra vecka där ute, fylld med solsken. Här i min del av landet fick vi nämligen njuta av riktig sommarvärme denna helgen, och ingen kunde vara mer tacksam än jag över det
100 g smör. 1100 g vit choklad. 12 ägg. 12 dl socker. 12 tsk vaniljsocker. 12 1/2 dl vetemjöl. 1ev. skal från en limeBlanda ägg, vaniljsocker och socker
Gör så här. Bottnar. Blanda alla ingredienser i en matberedare till en deg. Lägg degen i en bunke som du täcker med plastfolie och låter vila i kyl i 20 min
Så här gör du. 1 timmar. Sätt ugnen på 175 grader, och smörj och bröa en form á 20x20 centimeter. Vispa ägg och socker poröst, blanda sedan de torra ingredienserna till kakan, och vänd ner i smeten
Provade baka denna galet goda kaka häromdagen. En söt, seg och knäckig kondisbit som bara är försvinnande god till kaffet, helst så kall som möjligt dessutom
Kommentarer
Andereas Friis
Wow, dessa kommer garanterat finnas på vårt julbord!
codebuilders
Kan starkt rekommenderar
Logga in eller Registrera för att kommentera.