Dag 56 i Konsolideringsfasen. Det är ett väldigt intresse för utländska fantastiska bär. Gojibäret, är det senaste i raden med otroligt mycket nyttigt innanför skalet
Nej, vågen visade 80,6 kg Bra. Dag 62 i Dukandietens konsolideringsfas. Nu var det ju spännande att ställa sig på vågen, skulle bullarna ha sabbat det hela
Testet finns i GI & Hälsa 28 februari. Dag 67 i Dukandietens konsolidationsfas. Fredrik Paulun har testat och betygsatt olika bröd, särskilt lämpliga för
Perfekt att köra köttfria dagar hemma. Du får i dig mer grönt, är snäll mot miljön och den där tunga känslan i magsäcken finns inte där när man kör på lite mer vegetariskt
Gillar ni indisk mat fylld med goda kryddor då kommer ni att älska den här rätten. Chicken korma är en indisk rätt otroligt enkel att förbereda och är ni inte på diet så måste ni helt klart servera den här rätten med basmati ris
Mild och fyllig. Den här soppan har vad som krävs av en soppa när januarikylan har slagit till. Dessutom bryter sältan i bacon och parmesan fint mot den lena smaken
Koka upp 8 dl vatten i en tjockbottnad kastrull. Polenta är lika lätt att göra som vanlig gröt, men den kräver samma uppmärksamhet som risottto - det vill säga att du vaktar den och rör om då och då
Dukansk köttfärssås. Idag är det grönsaksdag, tjoho, och det blir köttfärssås till middag. De övriga i familjen äter den med spagetti medan jag har shiratakinudlar till
2 och gick ner ett par, tre kilo men sen stod det still och efter ett par alldeles för goda helger var jag nästintill tillbaka där jag började, så i måndags började jag med Dukan-dieten igen. 2 och gick ner ett par, tre kilo men sen stod det still och efter ett par alldeles för goda helger var jag nästintill tillbaka där jag började, så i måndags började jag med Dukan-dieten igen
Stek hackade löken och stek den ihop i en tefolnpanna med den skivade champinjonerna eller valfri svamp, låt detta svalna Blanda lök, svamp med köttfärsen, keso, äggula, havrekli, dijonsenap, salt & svartpeppar
Förra veckan bestämde jag mig för att ha en dag i veckan när jag äter vegetariskt. Det ger mig möjlighet att vidga mina vyer i köket, det är bra för miljön och det är bra för min kropp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.