Då måste du bara testa de här busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du inte lakrits, är det bara att skippa det såklart), som är inte bara ärså simpla att göra utan också helt vansinnigt goda
Denna ärså enkel att göra att du kan göra den precis hur enkelt och ofta som helst. Om glasyren är för fast får du droppa i ytterligare några droppar mjölk eller vatten
Det där med att blogga under jul”ledigheten” är rätt så överskattat, tycker ni inte. Dock hinner man med annat när man INTE författar inlägg, det har jag nu förstått efter ett par späckade dagar på resande fot
Under tiden vispar du äggvitorna till hårt skum varefter du rör försiktigt ner äggvitan i smeten. Det ärockså den dagen vi Finländare tänker tillbaka på alla de män och även kvinnor som stupade under kriget för sitt fosterland, det är den dagen vi Finländare, i motsättning till många andra land, med stolthet vill minnas och hedra de ännu få levande Veteraner som gav Finland dess frihet och självständighet
Hiram kallade sig matskribenten Märit Huldt, som också var utbildad konstnär. Många är vi som känner till hennes svartvinbärsmarmelad, den bästa av dem alla
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.