♥ Vispa ihop äggvitan och strösockret på elvispens högsta växel, och vispa tills massan inte längre växer. Vispar man för länge eller för häftigt blir smeten glansig och delar på sig.
Tänk så underbart mycket det finns där som man kan äta. För mej är julmaten himmelriket. Det blir skinka, mustapekkasås, rökt lax, gravad lax, rökt kalkon, sillar och ostar
Visste ni att detär kladdkakans dagidag. Detta recept vann kladdkakeracet i år, en baktävling för barn, prova och se om ni tycker att det var en värdig vinnare
Här längtar vi efter julskinka, rödbetsallad och min pappas revbenspjäll. Ett måste innan man går och lägger sig på julafton är ju den där nattmackan, spelar ingen roll hur mätt man än är så en macka med julskinka det måste man bara ha, punkt slut
Ja, det kan ju ha något att göra med att vi har hört det från väldigt många människor… Men för mig ärdet ju faktiskt precis tvärtom… När jag ser Loffe Carlsson, ja, då tänker jag att han är väldigt lik min pappa
Slå på kall sillag och låt det stå minst. Låt dra i minst tre dygn i kylskåp. Låt sillen stå i kyl till nästa dag, så att smakerna får mogna ordentligt
Eftersom det har varit dåligt med högtidsdagar på sista tiden, och väldigt gott om härlig äggvita efter all vaniljkrämskokning här i bageriet, bestämde vi oss för att detär Marängsvissens dag imorgon
Det finns väldigt lite forskning på detta och många anser till och med att det inte existerar men i och med att intresset för fitness-tävlingar (Figure/Body Fitness, bodybuilding, Fitness) och antalet tävlande ökar börjar det bli mer och mer vanligt och jag tycker detärdags att man börjar prata om det även i Sverige
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.