känns smeten för tunn kan du alltid tillsätta lite mjöl åt gången tills den känns lagom tjock, men låt den inte heller bli allt för tjock, den skall ha en konsistens av någonting mitt emellan plätt och pannkakssmet
Då måste du bara testa de här busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar duinte lakrits, är det bara att skippa det såklart), som ärinte bara är så simpla att göra utan också helt vansinnigt goda
Jag lovar dig, det är bara som du tror. -) Men eftersom Berra och jag växtre upp när det var noga att man åt av alla olika delar på tallriken, och mycket viktigt att det fanns "sågel" (alltså proteindelen) på tallriken, så vi fick lov att fuska och ha lite italiensk salami till
"Men mamma, bara för att man gör en dum grej betyder inte det att man är en dum person. Men jag vet att det är en förbannat bra pajdeg så jag bryr mig inte så mycket om varför
Det ärdärfördu bara kan använda äkta grädde som surnat som gräddfil/creme fraishe. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur det som i butikerna stolt kallas grädde inteär annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Det ska vara blodigt värrenärduskär i fanskapet. Vill du steka en satanisk ryggbiff. Ja det är ”true” att sluta köpa färdiga klyftpotatis och göra sina egna
Köp ekologiska grönsaker (tack Årstiderna för fina grönsaker i dag) annars tvätta ordentligt – gärna med vinäger så får du bort mer av besprutade kemikalier
Jag kan inte påstå att jag är något stort fan av tofu egentligen – jag tycker den är rätt knepig både smak- och konsistensmässigt – men nu köpte vi en färdigmarinerad som var god
Danskarna ärinte rädda för fett. Så fick jag syn på ett härligt recept på torsk. Jag upplever det som att danskarna inte har låtit sig bli skrämda av fettsnåla råd precis som fransmännen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.