Eftersom vi har en vara hemma och göra ingenting-helg så måste man ju äta extra goda saker. Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Idag kan man fira attdet är fredag och detfinns hur många sätt att fira på som helst. Först nu ska jag träffa mina arbetskolleger på en fortbildningsdag och det ska bli spännande
Börja med att lägga gelatinbladet i blöt. Hetta upp mjölken på mellanvärme, det ska inte koka. Blanda i chokladen och gelatinbladet, och blanda till en slätsmet
När recept på ”nyttiga kakor” och olika hälsosamma efterrätter/frukostar läggs upp brukar jag ofta få reaktionen om att ”Det där kan inte vara så nyttigt, eh
Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör. Gör under tiden vaniljkrämen genom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
Har man glömt bort tjusningen i det långsamma och allt som finnsatt vinna med det, vad gäller t. Tänker vi då på så mycket smak detfinns i benen, som man gjorde förr då allt togs tillvara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.