Koka tills de är mjuka. Låt stå kallt fram till servering. Den här stod på buffébordet och blev najs. Vi gjorde den dagen innan så den fick gosa ihop sig
Idag gjorde jag en räksallad till middag och till den gjorde jag den här dressingen. 2 dl gräddfil1 dl majonäs2 msk ketchup½ tsk salt1 krm grovmalen svartpeppar1 tsk citronolja2 msk finhackad dill Rör ihop allt och servera till räksalladen
Rör till sist försiktigt i potatisen. Låt stå till dagen efter innan servering. Imorgon är det dax för student och jag har gjort en potatissallad som räcker till 50 personer
Blanda ingredienserna tilldressingen i en annan skål. Till fisken gjorde jag en god potatissallad, med inspiration från ett recept ur senaste numret av Elle mat & vin
I ett glas eller en liten skål blandar du ihop övriga ingredienser och vispar tills senapen fått oljan och citronen att gå ihop till en jämn och homogen dressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.