dry red wine. 1Brown beef cubes in the olive oil in a 12 inch nonstick skillet set over medium heat. 2Turn the cubes frequently to ensure even browning on all sides. 3Add the onions and cook 2 to 3 minutes longer, or until the onions are fragrant. cook, stirring occasionally, for 4 to 5 minutes longer, or until mushrooms are brown. 5Combine the flour, thyme leaves, black pepper and nutmeg in a small dish. 6Sprinkle the flour mixture evenly over the meat and mushroom mixture, stirring well. 7Allow the flour mixture to "toast" in the pan without burningfor 30 seconds to 1 minute. 8Then, stir in the red wine and beef broth. 10Reduce heat to low, cover loosely, and simmer for 20 minutes. 11The sauce will continue to thicken as water evaporates duringcooking. 12While the meat is cooking, cook the noodles according to package directions. 13When tender, stir the noodles and parsley into the beef mixture and heat through. sirlointips cut into 1 inch slices
Lägg lite smörpapper i en ugnssäker form och lägg klyftorna i formen. Mmm nu ska det väl ändå bli lite liv i den här matbloggen igen… idag har jag nämligen arbetat första dagen efter semestern så tillbaks med vardag & rutiner, vilket jag faktiskt på någon skum vänster tycker ganska mycket om
Det spelar ingen roll att det har bloggats om biff och bea till förbannelse, för åratal sedan, och att Isobel Hadley-Kamptz redan har skrivit vad som kanske måste betecknas som en fantastisk hyllning och samtidigt en genial tillagningsbeskrivning till ovan nämnda rätt
flingsalt. Idag fylls bloggen med tips på nyårsmat. Skala och finhacka rödlöken fint. Har du inre grillen igång kan du steka den på bägge sidor i torr stekpanna tills den fått färg och osten smält
Majskolvar, champinjoner, fläskfilé och så nötkött från Mats egen gård hamnade på grillen. ) och klyfta potatisen, lägg dem som "båtar" i smord ugnsform ca
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.