Back in business – Fläskkarré med klyftpotatis och limesås
Vardagslyxaren
Vardagslyxaren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port Fläskkarré med klyftpotatis och limesås (bild: Marléne Hallberg)
  • 4 st skivor)
  • 15 st potatisar (jag tog färskpotatis)
  • Salt
  • Rosmarin
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1,5 kalvbuljongtärning
  • 1-1,5 tsk sambal oelek
  • 1 tsk soya
  • 1 msk honumg
  • saft av
  • 1 lime salt
  • 225 grader Skölj & tvätta rent potatisarna, skär dom sedan i lagom stora klyftor. Lägg lite smörpapper i en ugnssäker form och lägg klyftorna i formen. Ringla över lite olivolja & krydda med salt, peppar, rosmarin & lite sesamfrön. Sätt in potatisen i mitten av ugnen ca 25-30 min tills potatisen är mjuk och fått gyllenbrun färg.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.