Jag delar grytbitarna på hälften och mariner dem med två olika marinadersom jag sedan fryserin. De köttskivor jag inte lyckas riktigt med, skär jag till som grytbitar
Bred hälften av fyllningen över plattan och rulla ihop den som en rulltårta. Kavla ut den ena degen till en tunn rektangulär platta på mjölad arbetsbänk
Frystorkad frukt. Men eftersom väderguden inte alls verkar lyssna på mina böner så får jag helt enkelt bara finna mig i det som händer där utanför fönstret
Ta av från plattan precis när det börjar att koka. Den där tryffeltårtan som Mr C åt i helgen kunde jag liksominte släppa, utan jag var tvungen och testa om jag kunde få till en på mitt sätt och som jag kan äta
Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den här härliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
dry red wine. 1Brown beef cubes in the olive oil in a 12 inch nonstick skillet set over medium heat. 2Turn the cubes frequently to ensure even browning on all sides. 3Add the onions and cook 2 to 3 minutes longer, or until the onions are fragrant. cook, stirring occasionally, for 4 to 5 minutes longer, or until mushrooms are brown. 5Combine the flour, thyme leaves, black pepper and nutmeg in a small dish. 6Sprinkle the flour mixture evenly over the meat and mushroom mixture, stirring well. 7Allow the flour mixture to "toast" in the pan without burning for 30 seconds to 1 minute. 8Then, stir in the red wine and beef broth. 10Reduce heat to low, cover loosely, and simmer for 20 minutes. 11The sauce will continue to thicken as water evaporates duringcooking. 12While the meat is cooking, cook the noodles according to package directions. 13When tender, stir the noodles and parsley into the beef mixture and heat through. sirloin tips cut into 1 inch slices
De är så bra att ha i frysen, de där champinjonerna. De blir kanonfina utan någon större arbetsinsats. Fast de är rätt billiga ändå och man kan bära hem en drös för att frysain
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.