Säkert kan dom komma till nytta för någon framöver, kanske redan till helgen kanske. Ta upp musslorna, tomat och lökhack från lagen och lägg dom i portionsskålar
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
D. e. t. ä. r. j. u. i. k. g. o. J. a. b. ö. d. p. å. s. m. c. h. y. n. L. l. v. ,. f. I. R. F. 4. 0. 2. 3. +. (. ). /. x. 7. 1. 5. V. B. K. G. -. T. s t. d l
Jag kallar det för ”The Franska”…. The Franska – Version #2. Äntligen, ett supergott LCHF-bröd. Det är nog första brödet som jag har fått till en aning som ett riktigt bröd som dessutom har en liten hård skorpa på ytan
Det positiva med dom är att det är helt ekologiskt mjöl , helt utan tillsatser, bekämpningsmedel och konstgödsel och de tillsätter inte askorbinsyra i mjölet, just askorbinsyra har det diskuterats en del om på brödbloggar under våren
Transfer to bowl with infused oil, season to taste with a little more salt and pepper, and toss to coat, shaking bowl roughly, until a thick layer of mashed potato–like paste has built up on the potato chunks
1350 g mörkt moskovadosocker. 1250 g choklad 250 g smör, rumsvarmt 6 ägg 350 g mörkt moskovadosocker 4 msk mörk rom 2,5 dl vetemjöl 150 g pecannötter, grovhackade 4 cm ingefära, riven färsk
Som tur var kom Anki hem mitt i allt ihop och kunde dokumentera lite. I dag har jag gjort korv, fick ett ryck och förmodligen beror det lite på mina nya arbetsuppgifter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.