Vad sägs om att hela middagen blir färdig på samma gång. Här ligger potatisen och blir färdig i såsen, så du behöver inte ställa dig och skala potatis när du kommer hem
Strimla köttet och pudra över ca 1 msk maizena. Ställ i kylen i 30 minuter. Stek sedan köttet i smöret tills det fått lite stekyta, salta och peppra lite
Idag kör vi sjukstuga här – inte för ett barn utan för TRE. Filip är än så länge bara lite snuvig, men de två stora har ordentliga förkylningar toppat med feber… Puh
Jag har inte varit så stor fan av dillkött, förrän jag gjorde. Det blir LCHF dillkött, på 10 kg kött, från min bok ‘LÄR DIG LEVA SOCKERFRITT’ – mitt favoritrecept i boken
Gjorde en riktigt god kycklingrätt i ugnen igår. Perfekt fredagsmat skulle jag vilja säga, snabblagad också eftersom jag använde mig av färdiggrillad kyckling
Dillkött à la Per Morberg. 4 port. 500 g kalvbog/nötgrytbitar1 gul lök1 purjolök (det vita)1 morot2 st lagerblad10 st vitpepparkorn1 kvist timjan3 tsk salt2 dl gräddedillreduktionidealmjöl1 dl grovt hackad dill till såsenDillreduktion
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.