Min första tanke var att göra en fiskgryta så jag hade även köpt hem fänkål, citron och räkor. Hade bitar av torskrygg i frysen och eftersom det var värsta vårvädret så fick det bli grillning
Torskryggen i portionsbitar, så många man behöver, lade jag ovanpå de gröna bönorna. Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligt med smör över dem
Bacon & soltorkad tomattoppadtorskryggmed vitvin/parmesansås. Smaka av med salt och peppar. Servera sen fisken, toppad med bacon & tomatströssel, sås med valfritt tillbehör
Servera torskryggenmed t ex kokt potatis och kokta morötter. För ett tag sedan hittade jag ett paket torskrygg i frysen, så det fick bli söndagsmiddag den veckan
Torskrygg (okej då, kanske inte det första man tänker på när det gäller Provence), fänkål ochtomat. Lägg sedan det blöta brödet i en matberedare tillsammans med vätskan, äggulor, vitlök och fransk senap
Torsken är finast i månader med r - och nu är det septembeR. Mixa under tiden örterna med olivoljan. Lägg torsken i en ugnsform och lägg örtblandningen på torsken
Med tanke på att jag på allt som ofta bränner vid det jag sätter in i ugnen så hade jag visst huvudet extra mycket på skaft då jag täckte fänkålen ochtomaternamed aluminiumfolie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.