Torskryggeniportionsbitar, så många man behöver, lade jag ovanpå de gröna bönorna. Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligtmed smör över dem
Smaka av med salt ochcitron. Lägg i de tinadetorskryggsfiléernaochklipp över persilja. Strimla soltorkade tomater tunt och blanda sedan med lök och bacon
)Torskryggmedparmesan-potatispuré, soltorkade tomater, sparristopparoch baconströssel. Här kommer som utlovat det goooda receptet från gårdagens middag
Torskryggmed soltorkade tomateroch bacon, så ljuvligt gott. Barnen skulle absolut inte äta torskrygg men när vår mat väl var färdigville de provsmaka, och de gilladeverkligen rätten
Dela torskryggenimindrebitar. Toppa torskbitarnamedcitronröranochringla över brynt smör. det brynta smöret behöver brytas av medlite sälta och syra (från citrusen)
Oavsett vilket så är detta en sån där smidig maträtt där man öser ner det mesta av middageni en och samma form, puttar i den i ugnen och sysselsätter sej sedan med annat under tiden
Lägg på folie om den ser ut att bli bränd. Lägg lite bröd i vatten och pressad citron. Torskrygg (okej då, kanske inte det första man tänker på när det gäller Provence), fänkål och tomat
Torskryggmed brynt smör och pepparrot kan nog vara bland det godaste man kan äta enligtmig. Hettan från pepparroten tillsammansmed det knäckiga brynta smöret och mjäll torsk = ren magi
Torsken är finasti månader med r - och nu är det septembeR. Mixa under tiden örterna medolivoljan. Lägg torsken i en ugnsform och lägg örtblandningen på torsken
Med tanke på att jag på allt som ofta bränner vid det jag sätter ini ugnen så hade jag visst huvudet extra mycket på skaft då jag täckte fänkålen ochtomaternamedaluminiumfolie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.