och det gillar jag. Vispa resten av grädden lätt. och det är ett gott betyg. Lägg på den andra marängbottnen och fördela resten av hallongrädden i ett jämnt lager ovanpå
Fika måste man och igår svängde jag kvickt och lätt ihop en hallon och chokladpaj som blev väldigt uppskattad av killarna, det sa bara slurp sen var det bara några smulor kvar
Kör i mixern tills det börjar få grön färg, smaka av med ev. Dagens recept är något för er med smak för lite medelhavssmaker som vitlök, basilika och lite citrus
Det innehåller mycket mindre kolhydrater och ger därför mindre kalorier. Dessa smarriga saffransmuffins är bakade med stevia, som är ett relativt nytt alternativ till vanligt socker
Idag blir det pizza, och detavdet lite rustikare slaget. Det gick alldeles utmärkt. Enda skillnaden jag gjorde mot de andra tortillabröden var att jag tog olivolja i stället för rapsolja och att jag använde ljust teffmjöl i stället för havremjöl
Jag kan meddela att den blev avdet himmelska slaget. Eftersom han är en äkta norrlänning blev det tårtor med chokladmousse och hjortron efter att först ha grundat med äkta pitepalt (han hade gjort glutenfria till mig)
Just nu har jag mängder av grönkål. Det här kan jag tänka mig äta till lunch hela sommaren. Som dip eller tillbehör tillsammans med ost och grädde är det vansinnigt gott
Det visade sig att mitt pass inte gick ut förrän nästa år så istället för att gå till Polisen ställde jag mig i köket och rullade ett gäng nyttiga chokladbollar som jag tänkte ta med till jobbet och bjuda min adoptivgrupp på
Marinaden får vara ganska saltig, smaka av förrän du häller marinaden på köttet. Denna sallad lagade jag för några veckor sedan, då när det ännu fanns sparris i butikerna
Detta kommer att bli sommarens BBQ-sås hemma hos oss. Jag testade att göra egen BBQ sås till midsommar och det var ju väldigt enkelt och man kan verkligen variera den efter sin egen smak
Eller som det oftast står om du är på lokal, Moules creme. Efter årets första svamprunda så kan ju inte gärna låta bli att svänga ihop en av de godaste pastarätter som finns
Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Jag valde att låta marmeladen enbart smaka smultron så det blev inga "extra" smaker. Nu bär det snart iväg på festligheter hos syrran och jag är säker på att vi kommer att få jättegod mat där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.