Här kommer recepet på det koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Bulgogi betyder eldkött på koreanska och det är inte för att det är starkt utanför att det traditionellt tillagas över eld
Det serverades en potatiskaka till och en hemmagjord bearnaisesås. Jamen så himla gott det var. När sockret har smält och antagit en ljusbrun ton klickar du i smöret och låter det smälta med
Vaknade tidigt idag och sitter vid köksbordet bredvid kaffekokaren som gått varm sedan en timme tillbaks och blickar ut på en himmel som ser ut att kunna leverera en hel del regn
Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Har sonen kompisar på vardagsmiddag brukar jag se till att det finns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Det gamla beprövade receptet med grädde, creme fraiche, soja och sambal oelek användes återigen. Till detta en sallad med ruccola, tomater och vindruvor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.