Jag får uppdatera inlägget om några dagar, då vet jag om det funkar att göra storsats och ha i kylen eller om jag blev tvungen att slänga hälften för att det inte var gott dag tre
Slå på olja sådet täcker och sätt på locket. Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Blanda sedan ner det i degvätskan. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Lite kryddpeppar gör susen men det är sällan jag blir nöjd. För ett tag sedan fick jag ett tips av en manlig kollega, vilket han förstås hade fått av sin hustru men i alla fall det var bra
Det bli mycket mat och bak på bloggen nu. Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
I början stiger temperaturen långsamt, men det kan gå ruggigt snabbt mot slutet, så se upp. Namnet på detta klassiska julgodis ligger nästan lika skönt i munnen som själva karamellerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.