Tryfflar ärdet bästa sättet att äta choklad tycker jag. På så vis smälter det utan att skära sig. Här använde jaggojibärpulver som gav lite av en russinsmak
Detär ett bra bindemedel och hjälper till att ge struktur (och lätthet) till bakverk och maränger. Låt dig inte skrämmas av bönlukten, spadet ger ingen smak när du är klar
Återkommer ju så klart med dessa experiment närdet gäller flowerpaste. Jag kan inte annat än säga att jag stött på en del extra utmaningar med detta projekt, några små motgångar
Mandelbottnarna och den rostade, flagade mandeln i all ära, men detär trots allt kolan jag vill åt. Hur läckert det än må se ut, så ärdet direkt olämpligt att lägga upp läckerbitarna så här, annat än för ett lockande foto
1 tsk mortlade kardemummakärnor. 1 tsk sylt/marmelad per muffins (jag använde hemmagjord sylt av vinbär och hallon). Sätt fram muffinsformarna (jag använde 6 silikonformar och satte i en muffinspanna och fyllde ut med muffinsformar i pannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.