100 personer
i mitt hemmakök gick toppen, men visst var det lite rörigt o trångt här hemma. Vi har en extrakyl i källaren o det hade inte gått utan den. Jag har ju bakat mina muffins i omgångar o fryst in dem. I fredags kväll tog jag fram dem o de fick tina under natten. Tidigt lördag morgon gick jag upp o gjorde all frosting! Spritsandet var väl det som tog tid... Dessutom tycktes min favvo-tyll balla ur o jag fick byta till en annan - vilket gjorde skillnad. Jag tror att även om man vet att man klarar av en sak, så skall det såklart vara lite pirrigt o en del hinder skall man stöta på - bara för att!! Jag är petig, noggrann men jag är så nöjd med mitt slutresultat - Brudparet blevv även lyckligt gifta!!
Idag ville jag laga mat… Men orkade inte… Men jaggjordedet ändå. Men nu närjagär sjuk så stör det mig enormt bara av vetskapen att jag inte kan göra det även omjag kanske inte VILL
Så här såg min surdeg ut efter natten, ochdetär så härjag vill ha den. Är den helt rinnig tycker jagdet brukar jäsa sämre och ibland resultera i ett lite väl syrligt bröd
Spadet efter andra bönor än kikärtor används i regel ej då de kan innehålla högre mängder av lektin. Kladdkaka, majonnäsoch maränger innehåller allt somoftast ägg, men behövs det verkligen
Mandelbottnarnaoch den rostade, flagade mandeln i all ära, men detärtrots allt kolanjag vill åt. Jag placerar mina uppskurna tjinuskibitar på breda remsor av bakplåtspapper, med lite avstånd emellan, och lägger sedan dessa remsor i lager i en plåtburk
Det bästa var då att ta en expert inomområdet till hjälp och valde Jan Hedh, som verkar vara en av Sveriges främsta konditor- och bagarmästare ochsom har gett ut många böcker om allt från surdegar till sockerkakor, till hjälp närjag bakade
Dethärbrödetär så gott. Alla recept är gluten- och mejerifria. Gör så här. (jag har tagit recept rakt av från Nilla's Kitchen, men bytte ut nyponskalmjölmot durramjöl
Detär ju ganska mycket socker i dem, men jagtror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Och så stöter jag på detta recept, smakar precis somjag vill att de skall smaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.