Får du inte till enbra stekgrad på kycklingen så spelar detingen roll hur mycket du fläskar på med tillbehör och garnering, då ärrätten helt enkelt förstörd
Detta till trots fungerar rätten lika braen mörk kväll i januari. Stekt kyckling med citron och kapris äregentligenen sådan maträtt som jag vill njuta av enljummen försommarkväll, och det gör inget om min tallrik flankeras av ett glas riktigt kallt, vitt vin
För den som inte har tillgång till det går det naturligtvis lika bra med rödlök. Det handlar istället om att äta smakrika och matiga grönsaker, gärna med en riktigt mättande dressing
Tyckte den passar bra nu för att fira min resa till Barcelona med Rose-Marie. Denhärdrinken får extra äppelsmak av äppeljuice och lyxas till det med lite Prosecco (som jag älskar)
Detäringen jävla tvekan om att sommarenärhär. citronsmöret kokar, vispa ner det i äggfluffet. Häll blandningen i grytan och värm långsamt samtidigt som du vispar
Först ut ärbotten. Riv mandelmassa och lös den med. Tillsätt mandelblandningen. Fortsätt med fyllningengenom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Till middag blev deten matig sallad med Kamutvete och Bacon. Jag är inte så mycket för dieter. Vill inte heller inte tacka nej till god mat eller en kaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.