Desserter till jul
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Lingon- och pepparkakscheesecake, 8-12 pers.Botten
  • 100 g smör, smältes
  • 100 g Digestivekex
  • 100 g pepparkakor (går bra att använda glutenfria pepparkakor)
  •  
  • Fyllning
  • 2 ½ gelatinblad
  • 400 g cream cheese
  • 250 g kesella 10 %
  • ½ dl florsocker (eller valfri sockerersättning)
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 + ½ dl vispgrädde
  • 1 dl lingonsylt (jag valde en ekologisk sort med mer bär i än socker)
  • 3 ägg
  • ½ apelsin, rivetskal

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.