Ikväll skulle jag ju hitta på ngt kul med makrill i tomatsås som jag skrev förut och det blev mycket riktigt med tunnbröd, keso och ägg men jag hittade lite räkor också och då blev det ju lite lyxigare
Det känns som att det är dags för något sådant, hösten är här och kvar lär den bli. Tänk att först behöva blanda ihop en chokladsås, som sedan ska kallna innan den blandas med andra ingredienser för att gå ihop till en färdig Irish cream
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Nu har jag testat att baka på pizzastenen både i den vanliga ugnen, men också på kolgrillen. Här kommer en god iaf tomatsåsen som jag brukar göra till pizzan
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Grädda i ugnen tills osten smält och pizzan fått fin färg. Du kommer älska den. Ta ut och låt svalna av lite (annars rinner gräddfilen ut och pizzan är varm)
dengodaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. av dengrädden som e kvar eller cream fra. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Här kommer mitt recept och den är riktigt riktigt god (alla som har testat den säger det. Hemligheten är egentligen att den ska innehålla en massa vitlök
Det har varit en lång vecka med sena kvällar och just den här fredagen har känts så himla avlägsen. Både såsen och pajen blev mycket uppskattad och personligen tycker jag att det här är en av de godaste pajerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.