Så går denna Alla helgon helgen mot sitt slut och ljuset som brunniti fönstret på kvällen får nog stå kvar där ett tag till, det ser varmt och inbjudande ut och ger en ganska trygg känsla
Crock-Pottad kotlettrad med vildafantasier (se här hur detgicktill), såsen med en rejäl skvätt björnbärsbalsamico och grädde, den mjukade löken från såstillverkningen (skulle slängas med löken smakade ljuvligt av balsamicon) och smörkokt rödbeta
När min syster skulle köpa pecorino-ostiHelsingfors frågade expeditendirekt om osten var till "dendär avokadopastan", vilketden var, eftersom min syster skulle bjuda mig på det
Den här helgen gick, precis som alla andra helger, alldeles för fort. Färska champinjoner är gott, men faktum är att i en pastagratäng så fungerar burkchampinjoner nästan lika bra
dendär som de gärna får när de leker och pratar för sig själva. antagligen kräkas för de är så äckliga eller tömma magen på andra sätt av kickenden får av alla ingredienser
Eftersom det har varitdåligt med högtidsdagar på sistatiden, och väldigt gott om härligäggvita efter all vaniljkrämskokning här ibageriet, bestämde vi oss för att det är Marängsvissens dag imorgon
Det är väldigtpoppis att göra pizzabotten av allt annat än vetemjöl just nu. Jag har sett någon LCHF-variant med ägg och grädde i bloggosfären och den bottnen är säkert också bra - men jag vill hellre satsa på grönsaksvarianten
Så hon kom tillmig och vi hade väldigttrevligden är dagen. Det kändes jätteroligt. Hennes styvpappa skulle komma och hämta henne sen och han fick se hur jag bodde
Lägg betan därefter på ett fat som tål värme och håll den/dem varma tillservering, betan/betorna kan med fördel penslas med liteolivolja så att detinte torkar ut så länge det hålls varma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.