dem sedan med degen. Kör alla ingredienser i matberedaren till. Låt skalen svaln och fyll dem sedan med Crème Chantilly och dina favoritbär eller frukter
Smula över smuldegen. Här går det framåt i alla fall, ska nog vara klar till söndag. Jag har endast ätit den glutenfria varianten, men det ska inte vara några problem att byta till vanligt mjöl
Degtill baugette, bröd och pizza. Degen lärde jag mig sätta under bakkursen på Solhaga Stenugnsbageri och har bakat både baugetter, bröd, focaccia och även pizza enligt brödreceptet många gånger sedan dess
När jag jobbade i kök lärde jag mig att slänga ihop en deg på lite av varje och jäsa över natten, för att sen baka ut till limpor på morgonen till lunchen den dagen
Tillsätt det tärnade smöret och krama samman, knäck i ägget och blanda samman till en smidig deg. Pajbotten är en glutenfri variant som vi oftast använder oss av, vill man istället ha en vanlig pajdeg så funkar det hur bra som helst - ett receptförslag hittar ni här
Nyp till sist ihop degen. (Tydligen görs de bästa pajdegarna i matberedare. Mitt självpåtagna uppdrag att fixa pajer ledde till en del vånda och ett experiment
Första receptet blir den paj jag lagade till middag idag. Servera en grönsallad till. )3 ägg2,5 dl mjölk1,5 dl kesella100 g fetaostsvartpepparBlanda smör, mjöl och kesella i en matberedare för att göra pajdegen. Värm ugnen till 200 grader. Tryck ut pajdegen i en normalstor form, nagga den och förgrädda sedan i 10 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.