Dulce de leche-fondant eller kolafondant som den blivit döpt till här hemma. Detta är ett väl beprövat recept som jag tänkte "damma av" och lyfta fram igen här på bloggen, nämligen Dulce de leche-fondant
Att göra degen är väl inga problem men att sedan kavla, försöka flytta de tunna kakorna till plåtarna, grädda utan att bränna kakorna det minsta – nja, det är inte min grej
Onsdag idag och veckorna flyger fram…det är ju faktiskt inte alls långt till jul. Dyra, men då äter de ju inte godis varje dag som med chokladkalendrar…plus att det alltid är kul med lego
I morse tog vi det bara lugnt, Elsa tittade lite på barnkanalen och Astrid låg och sov i min famn(så mysigt=), sen tog vi en härlig promenad och efter det tog vi tag i pepparkaksbaket med fokus på att få till ett pepparkakshus
Rör ordentligttill en smidig smet och bred ut i botten på en form med bakplåtspapper. Igår fick jag för mig att baka nått, och nått blev biskvier i långpanna, galet goda då de är jätte super kalla
Eftersom duck a l'orange är en myyycket traditionell rätt och vi råka ha en hög med apelsiner hemma måste tillbehören helt klart innehålla apelsin, och den här gången blev det en härligt fräsch apelsinsallad
Men hon ville bara dela med sig av vilka ingredienser hon använt och inte tillvägagångssättet vilket är lite tråkigt för jag blev ju väldigt nyfiken på att baka och smaka dom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.