Portionera ut i små skålar och ställ in i kylen tillsdet är dags att servera. Efter att jag och A igår kollat in både julgranar och stjärnor på Ica Maxi och tjuvsmakat på lussekatter fick det blir en julinspirerad efterrätt igår kväll
Jajamensan, just när man trodde att det inte kunde bli bättre så har just dessa skurna pepparkakorna en tvist i smaken, en tvist som lyfter kakorna ännu ett steg
Den här är en favorit och ett klart måste till varje jul. Nu idag när jag skulle göra den så hade jag givetvis ingen lingonsylt, tur att det bara tar typ 5 minuter att göra egen lingonsylt när man har frysta lingon… så det blev iallafall en kaka
Du får här istället ta del av mitt recept på LCHF-Pepparkakor, lagom till glöggkalasen i adventstid. Eftersom jag har en hel del andra skrivarbeten som kräver uppmärksamhet, blir detbloggandet som får ta lite mindre tid än vanligt nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.