. I helgen har det bakats julgodis i ett hejdundrans tempo. Jag hade världens finaste småkusiner här som baksällskap och vi hann med att göra 5 olika sorter under dagen
Snabbt och lätt det tycker vi ju om Funkar ju alldeles jättebra också som tillbehör till grillad kyckling eller man man nu önskar lägga på det glödande grillgallret
Dela gärna berättelsen vidare, så fler får chansen att använda maten som medicin❤. Idag delar jag med mig av en mycket läsvärd, rörande och inspirerande berättelse från en av mina läsare, Åsa Österlund
. Här kommer julgodis nummer 5. Det är samma recept som på chokladkolan som jag bloggat om tidigare, med skillnaden att den här är strösslad med krossade polkagrisar
Det här är första gången som jag provar att göra egen likör. Receptet har jag hittat i en klassisk kokbok från 1891 som heter Science in the Kitchen and the Art of Eating Well av Pellegrino Artusi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.