Crêpes är superduperbra mat att göra när man har gjort lite för mycket pannkakor. Fyllningarna går att variera i oändlighet och jag hade faktiskt med mig en fylld pannkaka till lunch på jobbet idag också fast då var det med kräftstjärtar, ägg och keso
Kom på att jag glömt önska er en riktigt glad påsk, så jag gör det nu i efterhand istället. Följer du mig däremot på Facebook har du kanske sett en liten påskhälsning där – för när inte det “riktiga” bloggandet hinns med så brukar jag i alla fall uppdatera på något sätt via Facebook eller Instagram
Finns det någon bättre årstid än just denna på matfronten. Grönsaksdiskar och gårdsbutiker svämmar över av olika sorters rotfrukter, kål och annat grönt
A little over a year has passed since I started writing this blog in English. For those of you who don’t know it was previously written in Swedish, and I have to say for me it’s been such an inspiring journey since the switch
Dagmars Kitchens mustiga blomkålssoppa med karamelliserade lök , kål och rostade brödsmulor. For all my english speaking followers, click "translate" on the left side of my blog and you'll get somewhat of an idea what I'm talking about
Fall has definitely set into Gothenburg. During a morning walk with a good friend this morning, we stopped and admired the hundreds shades of gray on the shore where the rocks meet the ocean and the ocean meet the sky
Jag har aldrig varit så särskilt förtjust i pumpa. Det var inget vi brukade äta hemma när jag växte upp – på sin höjd lite pumpafrön i den hemgjorda müslin – så det är inget jag är uppvuxen med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.