detta blev mycket smakligt och var rätt enkelt att slänga ihop, men trots att vi använde ett fett kött, avocado och rapsolja samt en fet yoghurt så kändes det ändå som att den där mättnaden man nu vant sig vid inte infann sig
Advertisements. Superenkelt att göra och smakar fantastiskt gott med bara några få ingredienser. Köttet blir då både saftigt och gott även om steken är genomstekt
Värm en stekpanna och lägg i smöret, låt det bubbla upp och lägg i kycklingen och fräs under omrörning ett par minuter, häll över skyn från ugnsformen och låt det puttra ihop ytterligare några minuter
Vi ville egentligen ha ett rött vin men hade inget hemma så med en liten suck tog vi fram ett rosévin och vi tänkte väl båda två att det här blir ju inte lika bra men får väl duga
” tänker du skeptiskt och nej, det är därför det kallas fejk…Men genom att tillsätta äggula och dragon får du en sås som smakar bearnaise och som du med gott samvete kan ta lite till utav utan att behöva tänka på att energiinnehållet i middagen skenar iväg helt åt skogen
Fräs vitlöken försiktigt i olivoljan - dra ned värmen så att den inte bränns. Men jag har hittat mitt sätt att göra bruschetta och jagtycker att det blir bäst att steka bröden i den härliga vitlöksoljan
Till det kokt ris och en ganska tråkigt vardagssallad men huuur gott blev det inte. Den är kanske inte över helt visserligen men värmeböljan och torkan över hela landet har nog ingen undgått
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.