Personligen bakar jag sällan ”sött” hemma. Har jag kakor och sånt hemma är det lätt att det slinker ned en bit här och en bit där när jag kommer hem från jobbet och är trött och hungrig
I dag har mina barn lekt sjukhus, alltså i bland undrar jag. Jag bara berättade en dag för dem hur man lagade brutna ben på mammas jobb en dag när de inte ville att jag skulle åka till jobbet
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
bild från matfusk. nu. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Lite smått och gott att ställa fram till jul måste man väl ha. Här hemma bakas det inte lika ofta nu som förr, dels för att vi är riktigt dåliga på att äta kakor och att det tillslut åker i soporna för att de blivit för gamla
Jag har börjat laga mycket av Viktväktarnas recept igen. Det handlar inte bara om att äta kalorisnål mat utan det är en matstil som får min mage att må bra
Usch, vilken dålig uppdatering det har varit bloggen nu ett tag. Jag måste skärpa mig. ) Jag får skylla på att jag verkligen har haft fullt upp på sistone, det känns som om den enda tid jag har haft för mig själv har varit när jag har sovit
Det här receptet blev jag rekommenderad att laga, och det blev jag så klart nyfiken på. Jag gillar ju gratänger och grytor som är lätta att laga och gärna med lite sting i såsen
Här kommer en till god vardagsrätt som är ViktVäktar-anpassad och det finns så otroligt många bra vardagsrätter som är lätta att anpassa till ViktVäktarna
De här underbara brownisarna, efter ett recept av Leila Lindholm, är helt livsfarliga att baka, för de är nämligen så goda så att det är helt omöjligt att bara ta en bit
Blanda alla ingredienser till en gröt. Dela sedan upp den i två bakpappersklädda långformar och grädda i nedre delen av ugnen på 150 grader i ca 2 timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.