Päronmoussetårta Sixten bjöd på apelsinbiskvier, dajmbiskvier, bragokex och päronmoussetårta. Päronmoussetårta12-15 persChokladbotten110 g smör2 1/4 dl socker1 msk ljus sirap2 ägg1,5 dl mjöl1/2 tsk salt1,5 tsk vaniljsocker1 dl kakaoPäronmousse5 dl vispgrädde5 gelatinblad500 g konserverade päron (köp en burk på 870 g)2 äggulor2 tsk florsocker2 tsk päronessens2 tsk grön karamellfärgGele1 dl spad från de konserverade päronen2 gelatinbladgrön karamellfärgev Min Goda Sida
Päronmoussetårta med After Eight! Då var det avklarat. Kalaset för att fira att man blivit ett år äldre. Tänkte att det kunde vara trevlig att köra på en söndagsmiddag för nära och kära Gourmetmorsan
Päronmoussetårta Smält smöret och låt svalna något. Blanda mjöl, havregryn, socker, vaniljsocker och bakpulver i en skål Matklubben.nu
Päronmoussetårta med pistagebotten Sätt ugnen på 175 grader. Riv mandelmassan och vispa. den krämig tillsammans med det mjuka smöret. Tillsätt Tasteline
Päronmoussetårta Med en mjuk och seg chokladbotten, fruktigt frisk päronmousse och en alldeles underbar dulche de leche-topping talar den här tårtan för sig själv My blueberry place
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.