Vänd på steken efter halva tiden och ös spadet över nån gång nu och då. Hm eller hur vadet nu. Här ha vi varit hemma hela helgen och donat och hållit på
I morgon utlovasdet glutenfria faslagsbullar så kika in då om ni är intresserade. Jag använde receptet på "min vanliga" bulladeg, det som står bakpå mjölpåsarna från Myllyn Paras
Men det är ju snart helg igen och valborg, vilken skall firas enligt tradition med Js syster och en massa god mat, så veckan lär springa förbi återigen
Ok då. Vispa ihop tre äggulor och ett helt ägg och vispa ner det i den varma citronkrämen. Tillsätt ägg och vatten och blanda till en jämn deg, men undvik att knåda allt för mycket
Men det smakade så bra ändå. Du kan behöva vända ett par gånger till innan kakan är färdig. Sjön suger heter det ju, och den ligger ju alldeles här intill vår lilla stuga så det blev en rejäl frukost idag
Fortsätter på salvia-temat då, eftersom jag tycker att det är gott och det finns mycket av det i kryddträdgården så letar jag bra recept med salvia i , här hittade jag ett som var en väldigt bra vardagsrätt
Eftersom detvar första gången jag bakade i denna ugn, såg jag till att prova säkra kort. Jag passade också på att prova en födelsedagspresent när jag bakade, nämligen några finfina stenciler som jag fick av min kompis Laura
(En trådsil löste delvis problemet, men detvar onödigt krångligt. Min version är lite omarbetad, innehåller billigare, men minst lika goda råvaror och så har jag tagit bort några onödigt krångliga moment och kompletterat med lite tips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.