Blandat med svenska smaker som dill och gräslök så har du en burk med smarrig sill. Nu kommer det ytterligare ett inlägg om inlagd sill, men vi lovar att det blir det sista påetttag nu, i alla fall fram till julen nalkas
Något jag lovat sonen ett längre tag men dethar inte riktigt varit något läge. Därefter är det dags att använda filodegen (eller vårrulledeg om man hardet)
Lägg på spenaten och smula över fetaosten jämt. Låt spenaten tina i ett durkslag. Lägg bitarna med snittytan uppåtpå en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper
När sockret har smält och antagit en ljusbrun ton klickar du i smöret och låter det smälta med. Det serverades en potatiskaka till och en hemmagjord bearnaisesås
Har man glömt bort tjusningen i det långsamma och allt som finns att vinna med det, vad gäller t. För när man nu återigen kunde komma ut och besöka en livsmedelsbutik igen (det var ju etttag sedan) reagerade man på att varthän man såg var det färdigmat (
Skär smöret i bitar och blanda ner det. Skär två skåror i varje kaka, i ett kors. Lägg på bakplåtspapper eller smord plåt och grädda i 250 grader i cirka 10 minuter. 50 g smör (kan ha tagit lite mer för att få till rätt konsistens på den gryniga massan)
Därför kör vi en blandning med ekologiskt vetemjöl. Jag har testat flera gånger att baka bröd på bara dinkel, men jag tycker det är något med smaken som blir lite för mycket
Missa inte att ni nu kan följa Ekofilosophie påInstagram, Bloglovin’ och Pinterest. Vill du inte lyxa till det riktigt så mycket att du vill ha lamm kan du så klart byta ut mot något annat kött, till exempel karrékotletter
Ja, ni vet ju (om ni harvarit med här etttag att jag fullkomligt älskar Salmalax och Riojaviner). Behövde vara med nära och kära vänner som jag kunde prata med och det var skönt att det var liv och stoj på barnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.