Jag tror helt enkelt att boven fortfarande är dem superstora globala företagen/matjättarna som reglerar detta genom att påverka på alla plan, inte minst genom att finansiera den mesta av forskningen på området, som då också nästan alltidär vinklad
För den som inte har tillgång till det går det naturligtvis lika bra med rödlök. Själv tog jag en sväng i trädgården och samlade ihop lite vitlöksblast som har börjat spira från kvarglömda vitlökar i jorden
Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jag vill, men orkar inte… Det låter somdet var en evighet sen jag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värsta â€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  Närjagär van att göra det varje dag och jag dessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
Fruktsallader är väl bara hur gott som helst. Har sonen kompisar på vardagsmiddag brukar jag se till att det finns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Vad ärdetjag snackar om. Mumma säger jag bara. Men detär ju så gott att det tåls att nämnas igen. Testade att göra en egen macadamia- o chokladvariant häromdagen
Märk väl att jagalltid gör bullar på kallt spad. Jag tror hårt på att satsa på fyllningen närdet kommer till glutenfria bullar, då ärdet inte hela världen fast själva degen skulle bli torr eller så
(Eftersom den inte ska stå så länge brukar jag inte täcka bunken i dethär läget. Och exakt hur länge det ska jäsa är omöjligt att säga eftersomdet beror på en massa olika saker
Såhär gjorde jag. I går gjorde jag en kyckling somjag gjort något liknande förut. Konstigt att samma rätt kan smaka så olika eller har det bara gått tillräckligt lång tid sedan jag åt den senast
Aquafaba är vätskan som finns i en burk kikärter, och för den delen även i andra bönburkar. Kladdkaka, majonnäs och maränger innehåller allt som oftast ägg, men behövs det verkligen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.