Garnera med klippt smörgåskrasse. Häll av lagen från sillen och låt den rinna av. Marinad. Blanda crème fraiche, majonnäs, vatten, curry, honung, salt, peppar, tunt skivad purjolök och gräslök i en skål
Sillen håller 2 - 3 veckor i kylen. 4 portioner. 200 g inlagd sill i bitar ½ rött äpple, kärna ur och grov riv 2 tsk gul curry 2 msk rapsolja 2 tsk honung 1½ dl majonnäs 3 dl gräddfil 3 msk finskuren gräslök 1 krm salt Fräs äpple och curry i oljan i
Jag får väl trösta mig med att stora matpersonligheter gillar det här. Jag gillar currysill – även om det är en helt orimlig blandning av Indien och bonde-Sverige
Blanda sill, ägg, äpple och crème fraiche och krydda med curry och dill. Letade runt på nätet efter någon ny sorts sill att testa och fastnade för denna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.